مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,174
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 18

چکیده

 تخم مرغ یکی از مهمترین مواد غذایی است که آلرژی یا ازدیاد حساسیت فوری نسبت به پروتئینهای آن در جوا مع مختلف و سنین متفاوت مشاهده می گردد . با توجه به تعدد موارد آلرژی به پروتئینهای سفیدة تخم مـــرغ و نیاز به جداسازی اجزاء آلرژن این ماده برای بکارگیری آنها در تشخیص و درمان افراد مستعد از نظر ژنتیکی یا Atopic , این پژوهش انجام گردید .تحقیق حاضر در آزمایشگاه ایمنــی شناسی دانشکدة بهداشت و انستیتو تحقیقات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهرا ن به روش توصیفی از نوع اکتشافی انجام گردید.در ابتدای کار سوسپانسیونی از عصارة خام سفیدة تخم مرغ تهیه شد و میزان پروتئین توتال آن اندازه گیری گردید , سپس با استفاده از کروماتوگرافـی تعویض یونی , ایمونوا لکتروفورز و SDS-PAGE اجزای آلرژن سفیدة تخم مرغ تفکیک و تخلیص گردیدند. با استفاده از کروماتوگرافـی تعویض یونـــی سه جزء به نامهای F1 , F2 وF3 در pHهای مشخص از یکدیگر تفکیک شدند . به منظورارزیابی خلوص این اجزا , از آزمون ایمونوا لکتروفورز و SDS-PAGE استفاده گردید . در هردو آزمون , F1 باندهای متعدد پروتئینی ,F2 فقط یک باند پروتئینـی و F3 یک باندمشخص و یک باند ضعیف ایجاد کردند . از روش SDS-PAGE همچنین برای تعیین وزن ملکولی پروتئینهای مختلف سفیدة تخم مرغ در مقایسه با استاندارد استفاده گردید و نتایــج این آزمون مشخص نمودکه F2 اوترانسفرین وF3 اوآلبومین می باشند. نتیجة نهائی این پژوهش نشان داد که اوترانسفرین بدست آمده از درجه خلوص بالایی برخوردار است ولی اوآلبومین حاوی بخش خیلی کمی ناخالصی است .

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دین محمدپوری، فروغه، و پزشکی، محمد. (1380). تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، 8(4 (مسلسل 22))، 14-18. SID. https://sid.ir/paper/17879/fa

    Vancouver: کپی

    دین محمدپوری فروغه، پزشکی محمد. تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ. مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)[Internet]. 1380؛8(4 (مسلسل 22)):14-18. Available from: https://sid.ir/paper/17879/fa

    IEEE: کپی

    فروغه دین محمدپوری، و محمد پزشکی، “تفکیک و تخلیص آنتی ژنهای سفیده تخم مرغ،” مجله پزشکی بالینی ابن سینا (مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان)، vol. 8، no. 4 (مسلسل 22)، pp. 14–18، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/17879/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button