مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,093
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کاربرد میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 32

چکیده

 در این مقاله یک روش ساده و کارآمد برای استخراج و پیش تغلیظ همزمان مقدارهای بسیار اندک بنزن, تولوئن, اتیل بنزن و ایزومرهای زایلن در آب میوه ها, بر پایه حالت ویژه ای از فن میکرو استخراج مایع مایع پخشی ارایه شده است. این روش استخراج در یک لوله باریک و بلند که حاوی نمونه بود, انجام شد. پس از استخراج, ترکیب های فوق بدرون دستگاه کروماتوگرافی گازی تزریق شده و در مقایسه با منحنی درجه بندی محلول های استاندارد, تعیین مقدار شدند. اثر عامل های موثر بر میکرو استخراج مانند نوع و حجم حلال های پخشی و استخراجی, حجم نمونه, pH و قدرت یونی محلول آبی مورد بررسی قرار گرفته و بهینه شدند. تحت شرایط بهینه, برای روش پیشنهادی گستره خطی منحنی درجه بندی 6 تا 700 میکروگرم بر لیتر با ضریب همبستگی 0.96, مقدار انحراف استاندارد نسبی کمتر از 4.5 درصد و بازیابی نسبی در گستره 96.2 تا 101.0 درصد به دست آمدند. حد تشخیص و حد تعیین مقدار روش به ترتیب در گستره 1.5 تا 2.2 و 5.0 تا 7.3 میکروگرم بر لیتر محاسبه شدند. عامل تغلیظ روش در گستره 31 تا 173 مرتبه به دست آمد. در انتها نیز برای بررسی کارایی روش پیشنهادی, این روش با موفقیت برای تعیین این ترکیب های در چندین نمونه آب میوه, به کار گرفته شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رحمانی، ماشااله، و کیخوایی، مسعود. (1392). کاربرد میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، 7(4)، 25-32. SID. https://sid.ir/paper/180029/fa

    Vancouver: کپی

    رحمانی ماشااله، کیخوایی مسعود. کاربرد میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)[Internet]. 1392؛7(4):25-32. Available from: https://sid.ir/paper/180029/fa

    IEEE: کپی

    ماشااله رحمانی، و مسعود کیخوایی، “کاربرد میکرواستخراج مایع - مایع پخشی در یک لوله باریک برای استخراج و پیش تغلیظ ترکیب های آروماتیک بنزنی از نمونه های آب میوه قبل از اندازه گیری آنها با کروماتوگرافی گازی موئینه،” پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، vol. 7، no. 4، pp. 25–32، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180029/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button