مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,830
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

788
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 تقاضا برای میوه های ارگانیک به خاطر ارزش غذایی بالا, کیفیت بهتر و نگهداری مناسب آن ها به سرعت رو به افزایش است. در پژوهش حاضر, اثر روش های تولید ارگانیک و متداول بر عمر انبارمانی میوه های کیوی رقم «هایوارد» در دو سال متوالی ارزیابی شد. صفاتی مانند مواد جامد محلول (TSS), اسیدیته قابل تیتراسیون (TA), نسبت TSS/TA, سفتی بافت, کاهش وزن, ویتامین C, فنل کل, فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها در زمان برداشت, 30, 60 و 90 روز انبارداری در دمای 1±0.5 درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی 90±5 درصد ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که درصد کاهش وزن میوه های ارگانیک در طی انبارداری به طور معنی داری کمتر از میوه های متداول بوده است و چنین میوه های سفتی بافت خود را در طی انبارداری بهتر حفظ کردند. همچنین, میزان ویتامین C, فنل کل, فلاونوئید کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه های ارگانیک در زمان برداشت و در طی انبارداری نسبت به میوه های متداول بالاتر بوده است. میزان TSS میوه ها در زمان برداشت و در پایان انبارداری هر دو سال در میوه های متداول بیشتر بوده است, اما میزان TA میوه های ارگانیک در زمان برداشت و طی انبارداری نسبت به میوه های متداول بیشتر بود. بدین ترتیب میوه هایی که به شیوه ارگانیک تولید شدند علاوه بر بالا بودن ارزش غذایی ماندگاری بیشتری را در طی نگهداری در سردخانه نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عشورنژاد، مصطفی، قاسم نژاد، محمود، آقاجان زاده، سیروس، فتاحی مقدم، جواد، و بخشی، داوود. (1391). ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، 22(3)، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/180801/fa

    Vancouver: کپی

    عشورنژاد مصطفی، قاسم نژاد محمود، آقاجان زاده سیروس، فتاحی مقدم جواد، بخشی داوود. ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول. دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)[Internet]. 1391؛22(3):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/180801/fa

    IEEE: کپی

    مصطفی عشورنژاد، محمود قاسم نژاد، سیروس آقاجان زاده، جواد فتاحی مقدم، و داوود بخشی، “ارزیابی عمر انبارمانی و کیفیت پس از برداشت میوه های کیوی رقم «هایوارد» تولید شده در سیستم های کشاورزی ارگانیک و متداول،” دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)، vol. 22، no. 3، pp. 1–12، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180801/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button