مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

829
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

526
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor

صفحات

 صفحه شروع 22 | صفحه پایان 28

چکیده

 در این بررسی توانایی تجزیه پکتین در چند جدایه قارچ Mucor جداسازی شده از مناطق مختلف کشور ارزیابی گردید. بدین منظور از محیط کشت حاوی 50 سی سی محیط مینیمال با نیم درصد پکتین بعنوان تنها منبع کربن و همچنین نمک های معدنی مورد نیاز استفاده گردید. محیط کشت مورد نظر در سه تکرار با یک سی سی سوسپانسیون اسپور تلقیح و در 25 درجه سانتی گراد نگهداری شدند. ارزیابی میزان قندهای ساده آزاد شده در محیط کشت 2 روز پس از تلقیح آغاز و هر 2 روز یکبار تا روز بیست و یکم ادامه یافت. میزان پروتئین های مترشحه در محیط با استفاده از معرف مربوطه و هر 2 روز یکبار انجام شد. نتیجه واکنش قندهای ساده با معرف مربوط توسط اسپکتروفتومتر در 525 نانومتر و در مورد میزان پروتئین در طول موج 575 نانومتر قرائت گردید. بین جدایه های مورد مطالعه در تولید قندهای ساده تفاوت معنی داری مشاهده گردید. بطوریکه جدایه  Mucor hiemalis f.silvaticus بیشترین و جدایه Mucor circinelloides f.janssenii کمترین میزان تولید قندهای ساده را نشان دادند. در مورد میزان پروتئین های مترشحه در محیط جدایه های Mucor circinelloides f.lusitanicus و Mucor plumbeus به ترتیب بیشترین و کمترین میزان را نشان دادند. در جدایه های برتر نوسان میزان قندهای ساده در محیط تا روز پانزدهم افزایشی, تا روز نوزدهم کاهشی و سپس تا روز بیست و یکم تقریبا یکنواخت بود. در مورد میزان پروتئین های مترشحه این نوسان تا روز سیزدهم افزایشی, تا روز نوزدهم کاهشی و سپس ثابت بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ملکی، م.ح.، رنجبر، غلامحسین، تاجیک قنبری، محمدعلی، اصغرزاده، ا.، و لطفی، ا.. (1388). ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، 1(1)، 22-28. SID. https://sid.ir/paper/181124/fa

    Vancouver: کپی

    ملکی م.ح.، رنجبر غلامحسین، تاجیک قنبری محمدعلی، اصغرزاده ا.، لطفی ا.. ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor. پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی[Internet]. 1388؛1(1):22-28. Available from: https://sid.ir/paper/181124/fa

    IEEE: کپی

    م.ح. ملکی، غلامحسین رنجبر، محمدعلی تاجیک قنبری، ا. اصغرزاده، و ا. لطفی، “ارزیابی میزان قندهای حاصل از تجزیه پکتین و پروتئینهای موثر در تجزیه پکتین توسط چند گونه قارچ Mucor،” پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی، vol. 1، no. 1، pp. 22–28، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181124/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button