APA:
کپیرفیعی، فاطمه، و رمضانی، رضا. (1391). بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی. زیست فناوری میکروبی، 4(14)، 7-12. SID. https://sid.ir/paper/181434/fa
Vancouver:
کپیرفیعی فاطمه، رمضانی رضا. بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1391؛4(14):7-12. Available from: https://sid.ir/paper/181434/fa
IEEE:
کپیفاطمه رفیعی، و رضا رمضانی، “بررسی اثرات ضدمیکروبی اسانس و عصاره (آب) لیموترش بر میکروارگانیسم های دهانی،” زیست فناوری میکروبی، vol. 4، no. 14، pp. 7–12، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181434/fa