مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,744
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

790
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 48

چکیده

 زمینه و هدف: آفلاتوکسین ها از مهم ترین مایکوتوکسین ها می باشند که به طور عمده توسط گونه های مختلف قارچ آسپرژیلوس تولید می گردند. برخی از سویه های باکتری های اسید لاکتیک اثر حفاظتی در برابر عوامل موتاژن مانند آفلاتوکسین ها دارند. بسیاری از مطالعات این اثر را به اتصال فیزیکی بین میکروب و عامل موتاژن نسبت می دهند. هدف این تحقیق ارزیابی توانایی اتصال و خارج کردن آفلاتوکسین B1 از محلول بافر فسفات, توسط 32 سویه لاکتوباسیل جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا است.روش بررسی: پس از کشت 24 ساعته لاکتوباسیل ها تعداد (1×1010 CFU/ml) OD600nm=1 سلول در بافر فسفات سدیم حاوی5 mg/ml آفلاتوکسین B1 حل شد. پس از 2 ساعت گرمخانه گذاری سلول ها سانتریفیوژ و آفلاتوکسین B1 باقی مانده در مایع رویی با روش الایزا سنجیده شد. به منظور کنترل فاکتورهای متغیر و یکنواخت سازی شرایط برای کلیه سویه ها دمای آزمایش 37 درجه سانتی گراد (متناسب با دمای بدن انسان) و pH خنثی در نظر گرفته شد.یافته ها: درصد جذب از 8.4% تا 89.9 % متغیر بود. بیشترین میزان جذب آفلاتوکسین B1 ((>80% در جدایه های TD2, T14, T15 به ترتیب جدا شده از دوغ ترخینه و ترخینه و کم ترین میزان جذب در T1, T5 ((<30% جدا شده دیده شد. این نتایج نشان می دهد باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ترخینه دامنه وسیعی از تغییرات را در میزان کاهش آفلاتوکسین B1 نشان داده و کاهش توکسین در این باکتری ها وابسته به سویه است.نتیجه گیری: بررسی های تکمیلی می تواند منجر به معرفی این سویه ها بعنوان پروبیوتیک های بومی ایران شود. از این سویه ها می توان در مواد غذایی به منظور کاهش آفلاتوکسین B1 در دسترس استفاده نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی، مریم، جعفری، پروانه، هاشمی، مریم، و بهرامی، هدی. (1390). ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا. زیست فناوری میکروبی، 3(8)، 43-48. SID. https://sid.ir/paper/181437/fa

    Vancouver: کپی

    تاج آبادی ابراهیمی مریم، جعفری پروانه، هاشمی مریم، بهرامی هدی. ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1390؛3(8):43-48. Available from: https://sid.ir/paper/181437/fa

    IEEE: کپی

    مریم تاج آبادی ابراهیمی، پروانه جعفری، مریم هاشمی، و هدی بهرامی، “ارزیابی کاهش آفلاتوکسین B1 در حضور لاکتوباسیل های جدا شده از ترخینه و دوغ ترخینه با روش الایزا،” زیست فناوری میکروبی، vol. 3، no. 8، pp. 43–48، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181437/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button