APA:
کپیهمایونی راد، عزیز. (1390). انتخاب گونه پروبیوتیکی مناسب برای استفاده در تولید بستنی فراسودمند (مقاله مروری). زیست فناوری میکروبی، 3(8)، 49-56. SID. https://sid.ir/paper/181441/fa
Vancouver:
کپیهمایونی راد عزیز. انتخاب گونه پروبیوتیکی مناسب برای استفاده در تولید بستنی فراسودمند (مقاله مروری). زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1390؛3(8):49-56. Available from: https://sid.ir/paper/181441/fa
IEEE:
کپیعزیز همایونی راد، “انتخاب گونه پروبیوتیکی مناسب برای استفاده در تولید بستنی فراسودمند (مقاله مروری)،” زیست فناوری میکروبی، vol. 3، no. 8، pp. 49–56، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181441/fa