APA:
کپیمظلومی، محمدتقی، تسلیمی، اقدس، جمشیدی، اسماعیل، عاطفی، محسن، حاج سیدجوادی، نسرین، کمیلی فنود، رزیتا، سیداحمدیان، فریبا، فلاحت پیشه، حمیدرضا، چوبدار، نیلوفر، هادیان، زهرا، گلستان، بنفشه، و شفیقی، سیدعلی. (1387). مقایسه تاثیر فرآیندهای خشک کردن در خلا, انجمادی, خورشیدی و مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران. پژوهنده (researcher bulletin of medical sciences)، 13(3 (پی در پی 63))، 213-223. SID. https://sid.ir/paper/18222/fa
Vancouver:
کپیمظلومی محمدتقی، تسلیمی اقدس، جمشیدی اسماعیل، عاطفی محسن، حاج سیدجوادی نسرین، کمیلی فنود رزیتا، سیداحمدیان فریبا، فلاحت پیشه حمیدرضا، چوبدار نیلوفر، هادیان زهرا، گلستان بنفشه، شفیقی سیدعلی. مقایسه تاثیر فرآیندهای خشک کردن در خلا, انجمادی, خورشیدی و مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران. پژوهنده (researcher bulletin of medical sciences)[Internet]. 1387؛13(3 (پی در پی 63)):213-223. Available from: https://sid.ir/paper/18222/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی مظلومی، اقدس تسلیمی، اسماعیل جمشیدی، محسن عاطفی، نسرین حاج سیدجوادی، رزیتا کمیلی فنود، فریبا سیداحمدیان، حمیدرضا فلاحت پیشه، نیلوفر چوبدار، زهرا هادیان، بنفشه گلستان، و سیدعلی شفیقی، “مقایسه تاثیر فرآیندهای خشک کردن در خلا, انجمادی, خورشیدی و مایکروویو با روش سنتی بر ویژگی های زعفران،” پژوهنده (researcher bulletin of medical sciences)، vol. 13، no. 3 (پی در پی 63)، pp. 213–223، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18222/fa