APA:
کپیخان پورکنزق، مطهره، خاوازی، کاظم، پاک نژاد، فرزاد، حبیبی، داوود، و مجیدی فخر، فاطمه. (1389). اثر سطوح مختلف شوری و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد جو. پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)، 2(3)، 215-231. SID. https://sid.ir/paper/182264/fa
Vancouver:
کپیخان پورکنزق مطهره، خاوازی کاظم، پاک نژاد فرزاد، حبیبی داوود، مجیدی فخر فاطمه. اثر سطوح مختلف شوری و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد جو. پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)[Internet]. 1389؛2(3):215-231. Available from: https://sid.ir/paper/182264/fa
IEEE:
کپیمطهره خان پورکنزق، کاظم خاوازی، فرزاد پاک نژاد، داوود حبیبی، و فاطمه مجیدی فخر، “اثر سطوح مختلف شوری و باکتری های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد جو،” پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)، vol. 2، no. 3، pp. 215–231، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182264/fa