مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,227
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

772
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول، روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن

صفحات

 صفحه شروع 95 | صفحه پایان 105

چکیده

 این آزمایش با هدف مطالعه اثرات عمل آوری تفت دادن (در دمای 125 درجه سلسیوس به مدت 15 و 30 دقیقه) بر محتوی گوسیپول آزاد, قابلیت هضم پروتئین, تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین خام و همچنین تعیین نوع پروتئین عبوری پنبه دانه, انجام شد. مقدار تجزیه پذیری ماده خشک و پروتئین به روش کیسه های نایلونی و با استفاده از سه راس گاو نر تالشی اندازه گیری شد. تفت دادن در دمای 125 درجه سلسیوس به مدت 15 و 30 دقیقه سبب کاهش مقدارگوسیپول آزاد موجود در پنبه دانه به میزان 17.5 و 21.3 درصد شد ((P<0.05. تفت دادن اثر معنی داری بر قابلیت هضم آزمایشگاهی پنبه دانه نداشت (P>0.05) اگرچه تفت دادن سبب کاهش نرخ ثابت تجزیه پروتئین پنبه دانه گردید ((P<0.05, اما این عمل اوری اثر معنی داری ((P>0.05 بر تجزیه پذیری موثر پروتئین پنبه دانه عمل اوری شده در مقایسه با پنبه دانه عمل اوری نشده, نداشته است (P>0.05). انالیز الکتروفورزی زیر واحدهای پروتئینی در این مطالعه نشان داد که عمل اوری تفت دادن در دمای 125 درجه سلسیوس به مدت 15 و 30 دقیقه تغییر محسوسی در الگوی ناپدیدشدن زیر واحدهای پروتئینی پنبه دانه در زمان های مختلف انکوباسیون ایجاد نکرد. در این مطالعه اگرچه عمل اوری تفت دادن به مدت 15 و 30 دقیقه سبب کاهش گوسیپول پنبه دانه شد ولی در کاهش تجزیه پذیری پروتئین پنبه دانه موثر نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    تقی نژادرودبنه، مهدی، و ابراهیمی، سیدروح اله. (1389). اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول, روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 4(13)، 95-105. SID. https://sid.ir/paper/182856/fa

    Vancouver: کپی

    تقی نژادرودبنه مهدی، ابراهیمی سیدروح اله. اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول, روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1389؛4(13):95-105. Available from: https://sid.ir/paper/182856/fa

    IEEE: کپی

    مهدی تقی نژادرودبنه، و سیدروح اله ابراهیمی، “اثرات تفت دادن پنبه دانه بر محتوی گوسیپول, روند تجزیه پذیری و قابلیت هضم پروتئین آن،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 4، no. 13، pp. 95–105، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182856/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button