مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

597
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر های بیوشیمیایی سرم، خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 399 | صفحه پایان 410

چکیده

 در این مطالعه اثر دو باکتری سودوموناس پوتیدا و پانتوا اگلومرانس از خانواده باکتری های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک برسطح سرمی فسفر, آلکالین فسفاتاز, برخی خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. این باکتری ها که به روش غربالگری از خاک نواحی مختلف کشور جدا گردیده اند, در این آزمایش به صورت مخلوط در جیره مورد استفاده قرار گرفتند. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و به صورت آزمایش فاکتوریل 4×2 به اجرا در آمد. فاکتورها شامل پروبیوتیک در چهار سطح (1 - عدم استفاده, 2 - استفاده در کل دوره, 3 - استفاده در دوره های آغازین و رشد, 4 - استفاده در دوره پایانی) و فسفر در دو سطح (1 - قابل دسترس و2 - کل) بودند. در این آزمایش 8 تیمار, 4 تکرار و 20 قطعه جوجه در هر تکرار و در مجموع 640 قطعه جوجه یک روزه گوشتی از سویه تجاری راس مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج جداول مقایسه میانگین ها نشان داد که باکتری های مورد نظر موجب افزایش معنی داری در وزن زنده, سرانه خوراک مصرفی و بهبود ضریب تبدیل غذایی گردیدند (P<0.05) پروبیوتیک جدید موجب افزایش بازده لاشه و فسفر سرم گردید (P<0.05) از سویی دیگر کاهش معنی داری در چربی محوطه بطنی و آلکالین فسفاتاز سرم مشاهده شد (P<0.05) همچنین وزن ران ها وسینه تحت تاثیر قرار نگرفت (P<0.05) نتایج این آزمایش نشان داد که باکتری های بکار رفته در این آزمایش موجب بهبود عملکرد و افزایش زیست فراهمی فسفر می شوند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قادری جویباری، مهدی، ملبوبی، محمدعلی، ایرانی، مهرداد، رضایی پور، وحید، و محمدزاده نقارچی، مهدی. (1388). بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر های بیوشیمیایی سرم, خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 3(1)، 399-410. SID. https://sid.ir/paper/183041/fa

    Vancouver: کپی

    قادری جویباری مهدی، ملبوبی محمدعلی، ایرانی مهرداد، رضایی پور وحید، محمدزاده نقارچی مهدی. بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر های بیوشیمیایی سرم, خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1388؛3(1):399-410. Available from: https://sid.ir/paper/183041/fa

    IEEE: کپی

    مهدی قادری جویباری، محمدعلی ملبوبی، مهرداد ایرانی، وحید رضایی پور، و مهدی محمدزاده نقارچی، “بررسی اثر باکتری های حل کننده فسفات به عنوان پروبیوتیک جدید روی برخی پارامتر های بیوشیمیایی سرم, خصوصیات لاشه و عملکرد جوجه های گوشتی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 3، no. 1، pp. 399–410، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183041/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button