مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

736
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

997
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر

صفحات

 صفحه شروع 1505 | صفحه پایان 1513

چکیده

 انتروکوکسی نقش مهمی در صنعت لبنیات دارد. همچنین بعضی از انتروکوکسی ها با منشاء لبنیات به عنوان پروبیوتیک گزارش شده اند. هدف از این تحقیق, جداسازی و شناسایی انتروکوکسی ها از محصولات لبنی سنتی مناطق مشکین شهر و مغان (اردبیل) و بررسی پتانسیل پروبیوتیکی آنها می باشد. در حضور بافر فسفات سالین (pH برابر 2.5) 26 ایزوله مقاوم به اسید و در حضور نمک های صفراوی, 10 ایزوله مقاوم, 7 ایزوله با تحمل بالا, 6 ایزوله با تحمل ضعیف و 3 ایزوله حساس شناسایی شد. شناسایی بیوشیمیایی تعلق ایزوله ها به گونه های انتروکوکس آویوم (E.avium), انتروکوکس فاسیوم (E. faecium), انتروکوکس دورانس (E. durans) و انتروکوکس فکالیس (E. faecalis) را نشان داد. همچنین فعالیت آنتاگونیستی بررسی شده با روش چاهک گذاری نشان داد که ایزوله ها دارای قدرت مهارکنندگی علیه اشریشیا کولی, یرسینیا انتروکولیتیکا و لیستریا اینوکوا هستند. بررسی حساسیت به آنتی بیوتیک های مختلف نشان داد که تمامی سویه ها به ونکومایسین و کلرامفنیکل حساس بودند. همچنین همه آنها به سولفامتوکسازول مقاوم بودند. نتایج بیان می کند که محصولات لبنی سنتی منبع مهمی برای ارگانیسم هایی با خاصیت پروبیوتیکی می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفری، بهبود، منادی، علیرضا، رضایی، علی، علی زاده، سیامک، احمدی زاده، چنگیز، برزگری، ابوالفضل، پاشازاده، مهرداد، و جعفرزاده، حامد. (1391). ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 6(1 (پیاپی 21))، 1505-1513. SID. https://sid.ir/paper/183306/fa

    Vancouver: کپی

    جعفری بهبود، منادی علیرضا، رضایی علی، علی زاده سیامک، احمدی زاده چنگیز، برزگری ابوالفضل، پاشازاده مهرداد، جعفرزاده حامد. ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1391؛6(1 (پیاپی 21)):1505-1513. Available from: https://sid.ir/paper/183306/fa

    IEEE: کپی

    بهبود جعفری، علیرضا منادی، علی رضایی، سیامک علی زاده، چنگیز احمدی زاده، ابوالفضل برزگری، مهرداد پاشازاده، و حامد جعفرزاده، “ارزیابی پتانسیل پروبیوتیکی انتروکوکسی جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی منطقه مغان و مشگین شهر،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 6، no. 1 (پیاپی 21)، pp. 1505–1513، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183306/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button