APA:
کپیمرتضوی تبریزی، سیدجاوید، نجاتی، مسعود، نوتاش، شهاب، و میرزایی، حمید. (1390). بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 5(1 (پیاپی 17))، 1103-1110. SID. https://sid.ir/paper/183315/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی تبریزی سیدجاوید، نجاتی مسعود، نوتاش شهاب، میرزایی حمید. بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1390؛5(1 (پیاپی 17)):1103-1110. Available from: https://sid.ir/paper/183315/fa
IEEE:
کپیسیدجاوید مرتضوی تبریزی، مسعود نجاتی، شهاب نوتاش، و حمید میرزایی، “بررسی تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقا ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پرواری،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 1103–1110، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183315/fa