مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

522
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 1093 | صفحه پایان 1101

چکیده

 به منظور تعیین مناسب ترین فاصله زمانی تغذیه جوجه های گوشتی با روغن ماهی و اثر آن بر سیستم ایمنی و کلسترول و تری گلیسیرید خون, آزمایشی به مدت 49 روز با استفاده از 5 درصد روغن ماهی که در زمان های مختلف تغذیه شدند, انجام گردید. بدین منظور از 600 جوجه یک روزه گوشتی سویه راس در 6 گروه آزمایشی, که هر گروه آزمایشی دارای 4 تکرار بود, استفاده شد. گروه های آزمایشی شامل: جیره بدون روغن ماهی و دارای 5 درصد روغن ذرت (گروه شاهد) و تغذیه روغن ماهی از 2, 3, 4, 5 و 6 هفتگی بود. غلظت کلسترول و تری گلیسرید در سنین 37 و 44 روزگی تعیین شد. تیتر آنتی بادی علیه گلبول قرمز خون گوسفند(SRBC) , متعاقب ایمن سازی در روزهای 30 و 37 روزگی, 7 روز پس از هر تزریق تعیین شد. مصرف روغن ماهی, غلظت کلسترول سرم را تحت تاثیر قرار نداد اما غلظت تری گلیسرید سرم به طور معنی داری کاهش یافت ( .(p<0.01عیار IgG علیهSRBC  در تزریق اول تحت تاثیر گروه های آزمایشی قرار گرفت ((p<0.01 و بیشترین پاسخ ایمنی در گروه شاهد و تیماری که 2 هفته از روغن ماهی تغذیه نموده بود مشاهده گردید. به عبارتی افزایش بیشتر زمان مصرف روغن پاسخ ایمنی را کاهش داد. عیار IgM در تزریق دوم تحت تاثیر گروه های آزمایشی قرار گرفت و تیمارهایی که 2 تا 4 هفته از روغن ماهی تغذیه نمودند پاسخ ایمنی بالاتری نسبت به سایر تیمارها نشان دادند (.(p<0.05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایروانی، حسین، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و خیرخواه، بابک. (1390). بررسی تاثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 5(1 (پیاپی 17))، 1093-1101. SID. https://sid.ir/paper/183320/fa

    Vancouver: کپی

    ایروانی حسین، کریمی ترشیزی محمدامیر، خیرخواه بابک. بررسی تاثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1390؛5(1 (پیاپی 17)):1093-1101. Available from: https://sid.ir/paper/183320/fa

    IEEE: کپی

    حسین ایروانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و بابک خیرخواه، “بررسی تاثیر طول زمان مصرف روغن ماهی بر غلظت کلسترول و تری گلیسیرید خون و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 17)، pp. 1093–1101، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183320/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button