مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

916
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

588
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی ژن های بتا 1 و 3- گلوکاناز از یونجه یکساله، بیان آنها در باکتری E.coli BL21 و بررسی خاصیت ضد قارچی پروتئین های بیان شده

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 57

چکیده

 پروتئین های مرتبط با بیماریزایی (Pathogenesis-related protein) آن دسته از ترکیبات پروتئینی هستند که توسط گیاه میزبان در پاسخ به حمله عوامل بیماری زا یا تنش های محیطی تولید می شوند. تاکنون بتا 1 و -3 گلوکانازهای زیادی در گیاهان مختلف شناسایی شده است که خاصیت ضد قارچ آنها در شرایط آزمایشگاه بررسی شده است. هدف این تحقیق جداسازی ژن های بتا 1 و-3  گلوکاناز یونجه یکساله, کلون ژن ها, بیان فراوانی و بررسی فعالیت های فیزیولوژیک و خاصیت ضد قارچ پروتئین های به دست آمده در شرایط آزمایشگاه می باشد. در این تحقیق با هم ردیف سازی ژن های بتا1  و -3 گلوکاناز یونجه چند ساله و نخود روی ژنوم یونجه یکساله سه چارچوب خواندن با شباهت بالای %50 و دارا بودن رمز شروع و پایان, شناسایی و جداسازی شده و قطعات به ناقل PET21c منتقل و در باکتری E.coli BL21 بیان شد. با تکنیک  SDS-PAGEمشخص شد که این پروتئین ها به صورت اجسام نامحلول تولید شده اند. خاصیت ضد قارچی این پروتئین ها پس از تا شدن و به دست آوردن ساختار فضایی صحیح روی قارچ های Alternaria alternata و Fusarium graminearum آزمایش شد. نتایج آزمون بررسی خاصیت ضد قارچ پروتئین ها پس از تجزیه و تحلیل آماری با نرم افزار SAS در سطح %5 معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوابی، نیره، نجمی، بهروز، و رسولی، محمد. (1386). جداسازی ژن های بتا 1 و 3- گلوکاناز از یونجه یکساله, بیان آنها در باکتری E.coli BL21 و بررسی خاصیت ضد قارچی پروتئین های بیان شده. یافته های نوین کشاورزی، 2(1)، 45-57. SID. https://sid.ir/paper/183945/fa

    Vancouver: کپی

    نوابی نیره، نجمی بهروز، رسولی محمد. جداسازی ژن های بتا 1 و 3- گلوکاناز از یونجه یکساله, بیان آنها در باکتری E.coli BL21 و بررسی خاصیت ضد قارچی پروتئین های بیان شده. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1386؛2(1):45-57. Available from: https://sid.ir/paper/183945/fa

    IEEE: کپی

    نیره نوابی، بهروز نجمی، و محمد رسولی، “جداسازی ژن های بتا 1 و 3- گلوکاناز از یونجه یکساله, بیان آنها در باکتری E.coli BL21 و بررسی خاصیت ضد قارچی پروتئین های بیان شده،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 2، no. 1، pp. 45–57، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183945/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button