مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

973
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

766
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان و تقسیط کود نیتروژن بر درصد پروتئین و آمیلوز دانه برنج

صفحات

 صفحه شروع 179 | صفحه پایان 187

چکیده

 درصد پروتئین و آمیلوز ممکن است متاثر از عنصر نیتروژن و تقسیط آن در شالیزارها باشد. به همین منظور آزمایش مزرعه ای جهت بررسی میزان و تقسیط کود نیتروژن بر عملکرد برخی از صفات کیفی دانه برنج رقم طارم محلی انجام گرفت. نوع آزمایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار بود که در سال زراعی 87 - 1386 در مزارع مرکز تحقیقات برنج کشور, آمل انجام شد. در این بررسی سه سطح نیتروژن 23, 46 و 69 کیلوگرم در هکتار عامل اصلی و عامل فرعی سه نحوه تقسیط کود نیتروژن بود که در سه مرحله رشد گیاه تقسیط گردید. نتایج این بررسی نشان داد میزان آمیلوز دانه برنج با افزایش نیتروژن و تقسیط, روند کاهشی را طی کرد. بیشترین درصد پروتئین با مصرف 69 کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد و با انجام دو مرحله تقسیط, درصد پروتئین نسبت به سایر تیمارها افزایش نشان داد. با افزایش میزان نیتروژن عملکرد دانه نیز افزایش نشان داد. هر چه بر تعداد تقسیط نیتروژن افزوده گردید, میزان عملکرد برنج افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشایخی، سمانه، فلاح، الهیار، مدنی، حمید، و ساجدی، نورعلی. (1387). بررسی میزان و تقسیط کود نیتروژن بر درصد پروتئین و آمیلوز دانه برنج. یافته های نوین کشاورزی، 3(2 (10))، 179-187. SID. https://sid.ir/paper/183975/fa

    Vancouver: کپی

    مشایخی سمانه، فلاح الهیار، مدنی حمید، ساجدی نورعلی. بررسی میزان و تقسیط کود نیتروژن بر درصد پروتئین و آمیلوز دانه برنج. یافته های نوین کشاورزی[Internet]. 1387؛3(2 (10)):179-187. Available from: https://sid.ir/paper/183975/fa

    IEEE: کپی

    سمانه مشایخی، الهیار فلاح، حمید مدنی، و نورعلی ساجدی، “بررسی میزان و تقسیط کود نیتروژن بر درصد پروتئین و آمیلوز دانه برنج،” یافته های نوین کشاورزی، vol. 3، no. 2 (10)، pp. 179–187، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183975/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button