APA:
کپیعظیمی لیسار، حمیدرضا، نیاکان، محمد، محمدتقی، گلنوش، جعفریان، زهرا، نجفی، فرهود، مصطفوی زاده، سیدمصطفی، و نیاکان، سارا. (1391). مقایسه تاثیر غلظت های مختلف سیاه دانه و نانوسیلور بر میزان رشد باکتری های دهانی استرپتوکوکوس موتانس و استرپتوکوکوس سنگوئیس. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 9(4 (پیاپی 34))، 179-186. SID. https://sid.ir/paper/184498/fa
Vancouver:
کپیعظیمی لیسار حمیدرضا، نیاکان محمد، محمدتقی گلنوش، جعفریان زهرا، نجفی فرهود، مصطفوی زاده سیدمصطفی، نیاکان سارا. مقایسه تاثیر غلظت های مختلف سیاه دانه و نانوسیلور بر میزان رشد باکتری های دهانی استرپتوکوکوس موتانس و استرپتوکوکوس سنگوئیس. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1391؛9(4 (پیاپی 34)):179-186. Available from: https://sid.ir/paper/184498/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا عظیمی لیسار، محمد نیاکان، گلنوش محمدتقی، زهرا جعفریان، فرهود نجفی، سیدمصطفی مصطفوی زاده، و سارا نیاکان، “مقایسه تاثیر غلظت های مختلف سیاه دانه و نانوسیلور بر میزان رشد باکتری های دهانی استرپتوکوکوس موتانس و استرپتوکوکوس سنگوئیس،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 9، no. 4 (پیاپی 34)، pp. 179–186، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184498/fa