مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,194
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

694
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر خمیردندان گیاهی SILCA و خمیر دندان Crest7 Complete بر کاهش پلاک میکروبی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 150

چکیده

 سابقه و هدف: برداشت مکانیکال, متناوب و دقیق پلاک میکروبی از مراحل اصلی درمان بیماری های مزمن پریودنتال می باشد. با توجه به کاربرد افزاینده خمیر دندان های گیاهی, این تحقیق به منظور مقایسه تاثیر خمیردندان Crest7 Complete با خمیر دندان گیاهی SILCA انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه کارآزمایی بالینی و cross over در 60 دانشجوی دندانپزشکی (14مرد و 46 زن) با متوسط سن 25.38±1.58 ایندکس پلاک ثبت, جرم گیری و پروفیلاکسی انجام شد.خمیردندان های سیلکا و کرست به طور تصادفی به افراد داده شد.بعداز 14روز پلاک ایندکس ثبت شد. مجددا جرم گیری و پروفیلاکسی انجام گرفت و تحقیق در مورد خمیر دندان دوم اجرا شد.تغییرات شاخص پلاک با آزمون Mann-U-Whitney و Wilcoxon بررسی شد.یافته ها: میزان پلاک پس از استفاده از خمیردندان کرست 0.91±0.23و در خمیردندان سیلکا 0.85±0.20 بود واختلاف بین دو گروه از نظر آماری معنی دار نبود. (p<0.4). میزان تغییرات پلاک در خمیردندان کرست 0.81 و در خمیردندان سیلکا 0.76 بود که به لحاظ آماری معنی دار نبود. (p<0.4) بررسی نتایج داخل گروه نشان داد که با استفاده از خمیردندان کرست میزان پلاک دندانی از 1.67 به 0.91 درصد (48.5 درصد) کاهش و با استفاده از خمیردندان سیلکا از 1.65 به 0.85 (51.5 درصد) کاهش یافت که به لحاظ آماری معنی دار بود. (p<0.02).نتیجه گیری: به نظر می رسد خمیر دندان گیاهی سیلکا مشابه خمیر دندان کرست 7 در کنترل پلاک میکروبی موثر است و از لحاظ طعم برای مصرف کنندگان ارجحیت دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصفهانی زاده، نسرین، مرتضایی، فرنوش، صدیف، فاطمه، و ولایی، ناصر. (1397). مقایسه تاثیر خمیردندان گیاهی SILCA و خمیر دندان Crest7 Complete بر کاهش پلاک میکروبی. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 15(3 (پیاپی 57) )، 145-150. SID. https://sid.ir/paper/184558/fa

    Vancouver: کپی

    اصفهانی زاده نسرین، مرتضایی فرنوش، صدیف فاطمه، ولایی ناصر. مقایسه تاثیر خمیردندان گیاهی SILCA و خمیر دندان Crest7 Complete بر کاهش پلاک میکروبی. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1397؛15(3 (پیاپی 57) ):145-150. Available from: https://sid.ir/paper/184558/fa

    IEEE: کپی

    نسرین اصفهانی زاده، فرنوش مرتضایی، فاطمه صدیف، و ناصر ولایی، “مقایسه تاثیر خمیردندان گیاهی SILCA و خمیر دندان Crest7 Complete بر کاهش پلاک میکروبی،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 15، no. 3 (پیاپی 57) ، pp. 145–150، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184558/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button