مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

792
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

601
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد اوره و اسید بریک، بر غلظت عناصر غذایی برگ، درصد روغن و عملکرد میوه زیتون

صفحات

 صفحه شروع 44 | صفحه پایان 51

چکیده

 زیتون یکی از مهمترین محصولات باغی در گلستان است که نقش مهمی را در اقتصاد این استان ایفا می کند. برای بدست آوردن حداکثر بهره وری کمی و کیفی این محصول, آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 9 تیمار در 3 تکرار در سال 89 در یکی از باغات شهرستان گرگان انجام شد. در این آزمایش سه سطح اسید بریک (0, 50 و 100 میلی گرم در لیتر) وسه سطح از اوره (0, 500 و 1000 میلی گرم در لیتر) به شکل محلول پاشی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد که محلول پاشی ترکیب اوره و اسید بریک سبب افزایش معنی داری در سطح احتمال 1 درصد در وزن و تعداد میوه ها شد. همچنین تعداد میوه در تیمار اسید بریک (100 میلی گرم در لیتر) و اوره (500 میلی گرم در لیتر) بیشترین میزان را داشت که نسبت به شاهد دارای اختلاف معنی داری بود. همچنین محلول پاشی با اسید بریک و اوره, میزان عناصر بر و نیتروژن را در برگ به طور معنی داری افزایش داد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد تیمار های اسید بریک (100 میلی گرم در لیتر) و اوره (500 میلی گرم در لیتر) موجب بیشترین درصد روغن در زیتون شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لولایی، ابوالفضل، سوری، کاظم، و جرجانی، سودابه. (1393). اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 9(2 (پیاپی 34))، 44-51. SID. https://sid.ir/paper/185548/fa

    Vancouver: کپی

    لولایی ابوالفضل، سوری کاظم، جرجانی سودابه. اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1393؛9(2 (پیاپی 34)):44-51. Available from: https://sid.ir/paper/185548/fa

    IEEE: کپی

    ابوالفضل لولایی، کاظم سوری، و سودابه جرجانی، “اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 44–51، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185548/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button