APA:
کپیلولایی، ابوالفضل، سوری، کاظم، و جرجانی، سودابه. (1393). اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 9(2 (پیاپی 34))، 44-51. SID. https://sid.ir/paper/185548/fa
Vancouver:
کپیلولایی ابوالفضل، سوری کاظم، جرجانی سودابه. اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1393؛9(2 (پیاپی 34)):44-51. Available from: https://sid.ir/paper/185548/fa
IEEE:
کپیابوالفضل لولایی، کاظم سوری، و سودابه جرجانی، “اثر کاربرد اوره و اسید بریک, بر غلظت عناصر غذایی برگ, درصد روغن و عملکرد میوه زیتون،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 9، no. 2 (پیاپی 34)، pp. 44–51، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185548/fa