مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

709
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 اغلب قارچ های همزیست از طریق افزایش توان جذب آب و مواد غذایی به رشد بهتر و بیشتر گیاه میزبان کمک می کنند که در این میان قارچ پیریفورموسپرا (Piriformospora indica) دارای قابلیت ویژه ای است. جهت بررسی تاثیر این قارچ بر خصوصیات کیفی میوه هلو, طرحی در قالب بلوک کامل تصادفی با تیمار گیاهان مایه زنی شده به قارچ پیریفورموسپرا و شاهد با 10 تکرار در یکی از باغات شهرستان علی آباد واقع در استان گلستان انجام شد. پس از برداشت, میوه ها جهت مطالعه تغییرات کیفی و تعیین خصوصیات فیتوشیمیایی از جمله مواد جامد کل, pH, اسید مالیک قند کل, گلوکز, ساکارز, ترکیبات فنل و فلاونوئیدها, به آزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان انتقال یافتند. نتایج نشان داد که برخی شاخص های کیفی میوه ها در تیمار به طور معنی دار تغییر یافتند. میزان قند کل در میوه درختان آلوده به نسبت شاهد افزایش معنی داری یافت. این امر در مورد ساکارز و گلوکز نیز صادق بود. میزان فنل کل میوه در زمان رسیدن به صورت معنی دار و میزان فلاونوئیدها در مقایسه با شاهد روند افزایشی ولی فاقد معنی نشان دادند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قاسم نژاد، عظیم، و باقری فرد، امین اله. (1393). بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 9(3 (پیاپی 35))، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/185563/fa

    Vancouver: کپی

    قاسم نژاد عظیم، باقری فرد امین اله. بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1393؛9(3 (پیاپی 35)):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/185563/fa

    IEEE: کپی

    عظیم قاسم نژاد، و امین اله باقری فرد، “بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 43–52، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا