APA:
کپیقاسم نژاد، عظیم، و باقری فرد، امین اله. (1393). بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 9(3 (پیاپی 35))، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/185563/fa
Vancouver:
کپیقاسم نژاد عظیم، باقری فرد امین اله. بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1393؛9(3 (پیاپی 35)):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/185563/fa
IEEE:
کپیعظیم قاسم نژاد، و امین اله باقری فرد، “بررسی خصوصیات کیفی هلوی زعفرانی (.Prunus persica (L.) Batch) مایه زنی شده با قارچ همزیست (Piriformospora indica)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 43–52، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185563/fa