مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

906
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn)

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 58

چکیده

 میوه تمشک برگ نارونی (Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn.) شفت و آبدار می باشد که ابتدا سبز سپس قرمز و در حالت رسیده سیاه رنگ می شود. این گیاه از تیره گل سرخیان و غنی از ترکیبات ثانویه گیاهی مانند آنتوسیانین ها و فنل های کل می باشد. این گیاه به صورت خودرو در منطقه استان گلستان توسعه فراوانی دارد. در این تحقیق, تعیین زمان برداشت میوه ها, بر اساس رنگ ظاهری آنها بود. به این منظور میوه های تمشک در دو وضعیت نارس (قرمز رنگ) و رسیده (سیاه رنگ) به صورت تصادفی از دو منطقه مختلف جغرافیایی در استان گلستان (روستای حسن آباد جلین و روستای لیوان غربی بندرگز) برداشت شدند. سپس pH آبمیوه, قندهای محلول, مقدار یون های سدیم, پتاسیم, کلسیم و منیزیم آنها تعیین شد. نتایج نشان داد که مقدار قندهای محلول به هنگام رسیدن میوه افزایش یافت و در تمشک های حسن آباد بیشتر از لیوان غربی بود. مقدار یون های سدیم, پتاسیم, کلسیم و منیزیم بین تمشک های رسیده و نارس فاقد اختلاف معنی دار بود. تمشک های نارس اسیدی تر از تمشک های رسیده و از لحاظ مکانی نیز, تمشک های لیوان کمی اسیدی تر از حسن آباد بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لیوانی، فصیحه، قربانلی، مه لقا، و ساطعی، آرین. (1392). اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 8(ویژه نامه)، 51-58. SID. https://sid.ir/paper/185617/fa

    Vancouver: کپی

    لیوانی فصیحه، قربانلی مه لقا، ساطعی آرین. اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1392؛8(ویژه نامه):51-58. Available from: https://sid.ir/paper/185617/fa

    IEEE: کپی

    فصیحه لیوانی، مه لقا قربانلی، و آرین ساطعی، “اثر بلوغ بر مقدار قندهای محلول و برخی از یون ها در میوه تمشک برگ نارونی (.Rubus anatolicus (Focke) Focke ex Hausskn)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 8، no. ویژه نامه، pp. 51–58، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185617/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button