مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,159
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

587
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر برخی ارقام انگور

صفحات

 صفحه شروع 10 | صفحه پایان 14

چکیده

 در سال های اخیر تحقیقات زیادی جهت ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی انواع اسانس و عصاره گیاهان صورت گرفته است که حاکی از توانایی این ترکیبات در ممانعت از رشد طیف وسیعی از میکروارگانیزم ها و عوامل فساد می باشد. به منظور بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر 15 رقم انگور (فخری کاشمر, شغالی نیشابور, صاحبی نیشابور, مایه میش بیرجند, سفید انگور قوچان, رخ سیاه محولات, لعل قرمز محولات, امیر ازوم رضائیه, مقنائی مشهد, امیر گیله رضائیه, سبزه مشهد, تبرزه رضائیه, شاهانی رضائیه, لف لفی لطف آباد و سمرقندی لطف آباد), آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تکرار طی سال های 1390-1388 صورت گرفت. ظرفیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر با استفاده از روش DPPH مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصله نشان از میزان بالای فعالیت آنتی اکسیدانی اکثر ارقام مورد بررسی دارد. کمینه و بیشینه مقادیر بدست آمده برابر 12.53 و90.2 , به ترتیب در ارقام سفید انگور قوچان و شغالی نیشابور بود. ارقام امیر ازوم رضائیه, امیر گیله رضائیه, مقنائی مشهد, سمرقندی لطف آباد و شاهانی رضائیه در رتبه های بعدی, بالاترین میزان فعالیت آنتی اکسیدانی را دارا بودند. بدین ترتیب می توان عصاره هسته انگور را که ماده ای سالم و طبیعی بوده و از این نظر در حفظ سلامتی انسان بسیار مفید می باشد, به عنوان یک منبع مناسب آنتی اکسیدان طبیعی معرفی نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    موسی زاده، رضا، شور، محمود، تهرانی فر، علی، داوری نژاد، غلامحسین، و مختاریان، علی. (1392). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر برخی ارقام انگور. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 8(ویژه نامه)، 10-14. SID. https://sid.ir/paper/185619/fa

    Vancouver: کپی

    موسی زاده رضا، شور محمود، تهرانی فر علی، داوری نژاد غلامحسین، مختاریان علی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر برخی ارقام انگور. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1392؛8(ویژه نامه):10-14. Available from: https://sid.ir/paper/185619/fa

    IEEE: کپی

    رضا موسی زاده، محمود شور، علی تهرانی فر، غلامحسین داوری نژاد، و علی مختاریان، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بذر برخی ارقام انگور،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 8، no. ویژه نامه، pp. 10–14، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185619/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا