مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,313
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

762
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 83

چکیده

 عدم تعادل عناصر غذایی و نیز تغذیه متعادل و مطلوب باغ های پسته در زمین های شور از اهمیت بالایی برخوردار است. در این راستا آزمایشی بصورت طرح بلوک های کامل تصادفی در 4 تیمار شامل کود هیومکس, کود فلور, کود پارس هیومیک و کود هومی پارس در کنار شاهد با 3 تکرار در یکی از باغات پسته منطقه دامغان اجرا شد. بعد از اعمال تیمارها طول شاخه سال جاری, تعداد برگ و سطح برگ و دور تنه اندازه گیری شد. همچنین در زمان رشد سریع آندوسپرم در اوایل تیر ماه شاخص های فیزیولوژیک (میزان فتوسنتز, میزان فلورسنس کلروفیل, شدت و سرعت تعرق, میزان مقاومت و هدایت روزنه ای, دمای سطح برگ و همچنین میزان کلروفیلb,a  و کلروفیل کل برگ) و نیز در زمان برداشت برخی خصوصیات کمی اندازه گیری شد. نتایج نشان داد در تیمار هیومکس نسبت به شاهد که کمترین تعداد جوانه را دارا بود, حدود 46 درصد جوانه بیشتری باقی مانده بود. همچنین درصد خندانی توسط هیومکس بهبود یافت. بیشترین تعداد پسته های پوک مربوط به شاهد بود که در مقایسه با تیمارهای پارس هیومیک, هومی پارس, فلورا و هیومکس به ترتیب 33, 46, 49 و 64 درصد پسته های پوک بیشتری تولید کرد. کمترین تعداد پسته های ترک نامنظم در هیومکس مشاهده شد که حدود 40 درصد نسبت به شاهد کمتر بود. همچنین بیشترین سطح برگ, بالاترین میزان سرعت فتوسنتز, هدایت روزنه ای, مقاومت روزنه ای, تعرق و کمترین میزان فلورسانس کلروفیل در تیمار با هیومکس مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افشاری، حسین، پورعلی، مجید، ساجدی، صادق، و حکم آبادی، حسین. (1394). بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 10(1 (پیاپی 37 ))، 72-83. SID. https://sid.ir/paper/185648/fa

    Vancouver: کپی

    افشاری حسین، پورعلی مجید، ساجدی صادق، حکم آبادی حسین. بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1394؛10(1 (پیاپی 37 )):72-83. Available from: https://sid.ir/paper/185648/fa

    IEEE: کپی

    حسین افشاری، مجید پورعلی، صادق ساجدی، و حسین حکم آبادی، “بررسی اثر انواع مختلف اسید هیومیک بر خصوصیات کمی و کیفی پسته رقم عباسعلی،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37 )، pp. 72–83، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185648/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button