مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,516
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

776
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر اوره، روی و آهن بر شاخص های مرفولوژی و فیزیولوژی انگور

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 52

چکیده

 نیتروژن, روی و آهن از عناصر ضروری و مهم برای گیاهان محسوب می شوند. این آزمایش به بررسی تاثیر کاربرد ازت, روی و آهن بر رشد, عملکرد و خصوصیات کیفی انگور رقم عسگری در خرم آباد انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 3 تکرار اجرا شد که در آن از دو سطح اوره (0, 5 گرم در لیتر), روی در دو سطح (0 و 1.5 گرم در لیتر) و آهن به سه روش کاربرد خاکی Fe-EDDHA به میزان 20 گرم برای هر درخت, محلول پاشی سولفات آهن و کلات آهن (Fe-EDTA) با غلظت 3 در هزار و عدم کاربرد آهن استفاده شد. محلول پاشی اثر معناداری روی خواص مرفولوژی و فیزیولوژی درخت داشت. کاربرد اوره, روی و آهن سبب افزایش کیفیت میوه شد. کاربرد خاکی کلات آهن به صورت Fe-EDDHA باعث افزایش درصد تشکیل میوه در مقایسه با شاهد و محلول پاشی سولفات روی گشت. نتایج این تحقیق اثرات تغذیه را بر رشد و عملکرد انگور رقم عسگری نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آشوری، مرجان، کلهر، منوچهر، لولایی، ابوالفضل، و ارشادی، احمد. (1394). بررسی اثر اوره, روی و آهن بر شاخص های مرفولوژی و فیزیولوژی انگور. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 10(1 (پیاپی 37 ))، 43-52. SID. https://sid.ir/paper/185649/fa

    Vancouver: کپی

    آشوری مرجان، کلهر منوچهر، لولایی ابوالفضل، ارشادی احمد. بررسی اثر اوره, روی و آهن بر شاخص های مرفولوژی و فیزیولوژی انگور. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1394؛10(1 (پیاپی 37 )):43-52. Available from: https://sid.ir/paper/185649/fa

    IEEE: کپی

    مرجان آشوری، منوچهر کلهر، ابوالفضل لولایی، و احمد ارشادی، “بررسی اثر اوره, روی و آهن بر شاخص های مرفولوژی و فیزیولوژی انگور،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37 )، pp. 43–52، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185649/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button