مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,099
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

554
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 در این تحقیق محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه با مبدأ استان کردستان مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد در میان نمونه های آزمایش شده, عصاره پوست سبز بیرونی نسبت به مغز و پوست داخلی دارای بیشترین میزان محتوی فنول کل بود. همچنین ظریب همبستگی مثبتی بین محتوی فنول کل با ظرفیت جمع آوری رادیکال DPPH, ظرفیت جمع آوری رادیکال نیتریت و قدرت احیاکنندگی عصاره قسمت های مختلف میوه مشاهده گردید. نتایج نشان داد که فعالیت ضداکسایشی عصاره پوست سبز بیرونی به طور معنی داری بیشتر از عصاره های مغز و پوست داخلی بوده که می توان آن را به میزان بالای محتوی فنول و فلاوونوئید نسبت داد. نتایج مربوط به شاخص EC50 (غلظتی از عصاره که در آن غلظت, میزان جمع آوری رادیکال 50 درصد است) نیز نشان داد که عصاره پوست سبز بیرونی با پایین ترین میزان فعالیت ضداکسایشی وضعیت مناسبی دارد. سنجش های متفاوت ضداکسایشی در این تحقیق نشان داد که عصاره پوست سبز بیرونی با فعالیت ضداکسایشی قوی می تواند به عنوان منبعی از ضد اکساینده های طبیعی معرفی گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاتم نیا، علی اصغر، و ملک زاده، پرویز. (1394). سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 10(1 (پیاپی 37 ))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/185654/fa

    Vancouver: کپی

    حاتم نیا علی اصغر، ملک زاده پرویز. سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1394؛10(1 (پیاپی 37 )):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/185654/fa

    IEEE: کپی

    علی اصغر حاتم نیا، و پرویز ملک زاده، “سنجش میزان محتوی فنول کل و فعالیت ضداکسایشی در قسمت های مختلف میوه بنه (Pistacia atlantica subsp. Kurdica)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37 )، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185654/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا