مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,326
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان، تهران و فارس

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

کلیدواژه

زیتون (.Olea europaea L)Q3
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC)Q3

چکیده

 ترکیب های فنلی در میوه زیتون از عوامل مهم ارزیابی کیفیت روغن زیتون تصفیه نشده است. اولئوروپین به عنوان یک ترکیب مهم دارویی گیاه زیتون دارای اثر آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی است. در این تحقیق به منظور بررسی میزان ترکیب اولئوروپین, برگ و میوه گیاه زیتون گونه (Olea europaea L.) از سه استان گیلان, تهران و فارس جمع آوری, نسبت به استخراج اولئوروپین با متانول و تعیین میزان آن توسط دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) اقدام گردید. میزان ترکیب اولئوروپین در نمونه برگ سه استان گیلان, تهران و فارس به ترتیب با 39217, 33665 و ppm 31311 در برگ زیتون (بهمن ماه) و در نمونه های میوه به ترتیب 35328, 29740 و 21563  ppm(تیرماه) محاسبه گردید. این مقادیر نشان دهنده تغییر در میزان این ترکیب در نمونه ها می باشد که به ترتیب, نمونه گیلان از بیشترین میزان اولئوروپین سپس تهران و در نهایت فارس از کمترین میزان برخوردار است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، نجفی آشتیانی، اکبر، و گلی پور، مصطفی. (1388). استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان, تهران و فارس. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 4(1 (پیاپی 13))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/185704/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر، نجفی آشتیانی اکبر، گلی پور مصطفی. استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان, تهران و فارس. فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1388؛4(1 (پیاپی 13)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/185704/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، محمدباقر رضایی، اکبر نجفی آشتیانی، و مصطفی گلی پور، “استخراج و مقایسه میزان اولئوروپین از برگ و میوه گیاه زیتون .Olea europaea L در سه استان گیلان, تهران و فارس،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 13)، pp. 1–8، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185704/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button