مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

562
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تأثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis (L. ) Osbeck cv. Thomson navel)

صفحات

 صفحه شروع 29 | صفحه پایان 42

چکیده

 به منظور بررسی تأثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول تحقیقی در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با استفاده از 2و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید در غلظت های 0-10 و 20 میلی گرم در لیتر و جیبرلیک اسید با غلظت های 0-50 و 100 میلی گرم در لیتر در زمان های حداکثر شکوفایی گل ها, ریزش گلبرگ ها و بلافاصله پس از ریزش فیزیولوژیک میوه در دو سال متوالی (1395 و 1396) به اجرا درآمد. در این آزمایش درصد ترکیدگی میوه, عملکرد میوه, ضخامت پوست میوه, مواد جامد محلول, میزان فعالیت آنزیم-های سلولاز و سوپر اکسیددیسموتاز اندازه گیری شد. بر اساس نتایج, بیشترین اندازه ضخامت پوست مواد جامد, عملکرد و فعالیت آنزیم سوپراکسیددیسموتاز و کمترین فعالیت آنزیم سلولاز و درصد میوه های ترک خورده با استفاده از تیمار 20 میلی گرم در لیتر 2 و 4– دی همراه با 100 میلی گرم در لیتر جیبرلیک اسید بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حبیبی کوتنایی، شهروز، عبادی، علی، لادن مقدم، علیرضا، و رعیت پناه، سیاوش. (1397). بررسی تأثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis (L. ) Osbeck cv. Thomson navel). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 13(4 (پیاپی 52) )، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/185710/fa

    Vancouver: کپی

    حبیبی کوتنایی شهروز، عبادی علی، لادن مقدم علیرضا، رعیت پناه سیاوش. بررسی تأثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis (L. ) Osbeck cv. Thomson navel). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1397؛13(4 (پیاپی 52) ):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/185710/fa

    IEEE: کپی

    شهروز حبیبی کوتنایی، علی عبادی، علیرضا لادن مقدم، و سیاوش رعیت پناه، “بررسی تأثیر تنظیم کننده های رشد گیاهی جیبرلیک اسید و 2 و4 – دی کلروفنوکسی استیک اسید بر کاهش ترکیدگی میوه پرتقال تامسون ناول (Citrus sinensis (L. ) Osbeck cv. Thomson navel)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52) ، pp. 29–42، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button