APA:
کپیحسینی، سیدمجتبی، سیفی، اسماعیل، و آقاجانی، محمدعلی. (1398). بررسی تاثیر منطقه رشد و جهات مختلف درخت بر قهوه ای شدن فیزیولوژیک و برخی از خصوصیات ظاهری میوه آلو (رقم شابلون) (Prunus saliciana cv. Shablon). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، 14(1 (پیاپی 53) )، 59-73. SID. https://sid.ir/paper/185739/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدمجتبی، سیفی اسماعیل، آقاجانی محمدعلی. بررسی تاثیر منطقه رشد و جهات مختلف درخت بر قهوه ای شدن فیزیولوژیک و برخی از خصوصیات ظاهری میوه آلو (رقم شابلون) (Prunus saliciana cv. Shablon). فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)[Internet]. 1398؛14(1 (پیاپی 53) ):59-73. Available from: https://sid.ir/paper/185739/fa
IEEE:
کپیسیدمجتبی حسینی، اسماعیل سیفی، و محمدعلی آقاجانی، “بررسی تاثیر منطقه رشد و جهات مختلف درخت بر قهوه ای شدن فیزیولوژیک و برخی از خصوصیات ظاهری میوه آلو (رقم شابلون) (Prunus saliciana cv. Shablon)،” فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53) ، pp. 59–73، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/185739/fa