مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,686
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

690
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر مصرف عسل بر سطوح گلوکز، فروکتوز آمین و انسولین در حیوان دیابتی شده با استرپتوزوسین

صفحات

 صفحه شروع 905 | صفحه پایان 916

چکیده

 زمینه و هدف: انتخاب جانشین هایی مناسب در برنامه غذایی بیماران دیابتی یکی از راهبردهای مهم درمان دیابت می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر انواع عسل بر سطوح گلوکز, انسولین و فروکتوز آمین موش های دیابتی است.مواد و روش کار: این مطالعه از نوع تجربی بوده است که بر روی نمونه حیوانی انجام شده است. در این مطالعه از 64 موش با نژاد ویستار استفاده شد که به 8 گروه 8 تایی تقسیم شدند. از 3 نوع عسل گون, اقاقیا و عسل ندوشن یزد در 3 گروه از موش های دیابتی و 3 گروه از موش های سالم استفاده گردید. 2 گروه نیز به عنوان گروه های شاهد سالم و دیابتی در نظر گرفته شدند. جهت مقایسه میانگین گروه ها از روش آزمون آنالیز واریانس یکطرفه استفاده شد.یافته ها: اختلاف قند خون موش های دیابتی و سالم در گروه های دریافت کننده انواع عسل معنادار نبود. سطوح فروکتوز آمین نیز در گروه های دیابتی و سالم تفاوت معنی داری نداشت. از سوی دیگر مصرف عسل باعث افزایش معنی دار سطح انسولین در گروه موش های سالم گردید.نتیجه گیری: مطالعه ی حاضر نشان داد که سه نوع عسل مورد استفاده تاثیری بر قند خون و سطوح فروکتوزآمین سرم موش های دیابتی و سالم ندارند ولی باعث افزایش سطح انسولین سرم می شوند. با توجه به یافته های مطالعه ی حاضر می توان پیشنهاد نمود که عسل یک شیرین کننده ی طبیعی کم خطر و حتی مفید می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی منش، علی، مظفری خسروی، حسن، وحیدی نیا، علی اصغر، دعائی، سعید، و صالحی، ایرج. (1394). تاثیر مصرف عسل بر سطوح گلوکز, فروکتوز آمین و انسولین در حیوان دیابتی شده با استرپتوزوسین. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، 7(4)، 905-916. SID. https://sid.ir/paper/186991/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی منش علی، مظفری خسروی حسن، وحیدی نیا علی اصغر، دعائی سعید، صالحی ایرج. تاثیر مصرف عسل بر سطوح گلوکز, فروکتوز آمین و انسولین در حیوان دیابتی شده با استرپتوزوسین. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی[Internet]. 1394؛7(4):905-916. Available from: https://sid.ir/paper/186991/fa

    IEEE: کپی

    علی محمدی منش، حسن مظفری خسروی، علی اصغر وحیدی نیا، سعید دعائی، و ایرج صالحی، “تاثیر مصرف عسل بر سطوح گلوکز, فروکتوز آمین و انسولین در حیوان دیابتی شده با استرپتوزوسین،” مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، vol. 7، no. 4، pp. 905–916، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/186991/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button