مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

7,471
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده

صفحات

 صفحه شروع 14 | صفحه پایان 17

چکیده

 به منظور تعیین ضرایب هضم و انرژی قابل هضم سه ماده غذایی باگاس, باگاس غنی شده (با اوره) و یونجه, و تاثیر غنی سازی در ارزش غذایی باگاس از 18 راس گوسفند نر بالغ در 3 تیمار و 6 بلوک در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی استفاده گردید. تغذیه دام ها به صورت اختیاری انجام شد و با جمع آوری مدفوع قابلیت هضم باگاس تعیین گردید. نتایج نشان می دهند که باگاس دارای پروتیین خام پایین (1.59) و ضریب هضم پروتیین منفی می باشد که در اثر غنی سازی, پروتیین آن بیش از سه برابر 6.21) درصد( ارزش یافته و ضریب هضم پروتیین آن از -58.27 به +31.28 درصد رسید. همچنین درصد فیبر خام باگاس 47.16) درصد( بالاتر از باگاس غنی شده و یونجه بود 37) و (37.9 و درصد ضریب هضم الیاف خام آن, پایین تر از باگاس غنی شده و یونجه می باشد و نیز ضریب هضم الیاف خام باگاس غنی شده برتری معنی داری را نسبت به یونجه نشان داد. در نتایج حاصل, کلیه ضرایب هضم و انرژی قابل هضم بین باگاس و باگاس غنی شده (به استثنای ضریب هضم چربی) دارای اختلاف معنی داری می باشند (p<0.01). به طور کلی می توان بیان نمود که ارزش غذایی و ضرایب هضم مواد مغذی و انرژی قابل هضم باگاس پس از غنی سازی افزایش قابل ملاحظه ای یافته و تغییرات اساسی پیدا نموده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عالم زاده، بهاالدین، نوروزی، سیروس، و کردونی، عزیز. (1380). تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده . پژوهش و سازندگی، 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان)، 14-17. SID. https://sid.ir/paper/18734/fa

    Vancouver: کپی

    عالم زاده بهاالدین، نوروزی سیروس، کردونی عزیز. تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان):14-17. Available from: https://sid.ir/paper/18734/fa

    IEEE: کپی

    بهاالدین عالم زاده، سیروس نوروزی، و عزیز کردونی، “تعیین ارزش غذایی و ضریب هضم ظاهری باگاس و باگاس غنی شده ،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان، pp. 14–17، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18734/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا