APA:
کپیجعفری، هوشنگ، فضایلی، حسن، ورمقانی، صیف علی، و مقصودی نژاد، قاسم. (1380). استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط در جیره غذایی بره های پرواری گوسفند کردی
. پژوهش و سازندگی، 14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان)، 36-40. SID. https://sid.ir/paper/18745/fa
Vancouver:
کپیجعفری هوشنگ، فضایلی حسن، ورمقانی صیف علی، مقصودی نژاد قاسم. استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط در جیره غذایی بره های پرواری گوسفند کردی
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1380؛14(4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان):36-40. Available from: https://sid.ir/paper/18745/fa
IEEE:
کپیهوشنگ جعفری، حسن فضایلی، صیف علی ورمقانی، و قاسم مقصودی نژاد، “استفاده از سطوح مختلف میوه بلوط در جیره غذایی بره های پرواری گوسفند کردی
،” پژوهش و سازندگی، vol. 14، no. 4 (پی آیند 53) در امور دام و آبزیان، pp. 36–40، 1380، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18745/fa