مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

4,492
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

12,658
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 89

چکیده

 با توجه به افزایش قیمت ملاس و خودکفایی در تولیدگندم, ترکیبات نشاسته ای می توانند به عنوان جایگزین ملاس, در صنایع تخمیری کشور مورد استفاده قرار گیرند. نتایج این تحقیق که در آن از نشاسته گندم برای تولید الکل استفاده شده, حاکی از آن است که تجزیه آنزیمی محلول نشاسته 15% تیمار شده در دمای 130 درجه سانتیگراد و pH و 1.35, نسبت به سایر روش های مورد بررسی, راندمان تخمیر بالاتری را باعث می شود. همچنین در ادامه مشخص شد غنی سازی مایع تخمیر با املاح حاوی عناصر فسفر, روی, منیزیم و پتاسیم به همراه کنترل pH ابتدای تخمیر بر روی 5.5, می تواند نقش بسزایی در افزایش غلظت الکل به همراه داشته باشد. از دیگر نتایج این تحقیق می توان به بی تاثیر بودن اسید استیک و اسید لاکتیک (غلظت 9gr/l) بر تخمیر نشاسته هیدرولیز شده اشاره نمود. بیشینه غلظت الکل حاصل در این بررسی 71.8gr/l بود که با راندمانی معادل 78% میزان تئوری حاصل گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گرجی، محمدعلی، نحوی، ایرج، امتیازی، گیتی، و بیدرام، حمید. (1386). مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم. پژوهش و سازندگی، 20(1 (پی آیند 74) در زراعت و باغبانی)، 79-89. SID. https://sid.ir/paper/18750/fa

    Vancouver: کپی

    گرجی محمدعلی، نحوی ایرج، امتیازی گیتی، بیدرام حمید. مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(1 (پی آیند 74) در زراعت و باغبانی):79-89. Available from: https://sid.ir/paper/18750/fa

    IEEE: کپی

    محمدعلی گرجی، ایرج نحوی، گیتی امتیازی، و حمید بیدرام، “مطالعه عوامل موثر در بهبود راندمان تخمیر الکلی نشاسته گندم،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 1 (پی آیند 74) در زراعت و باغبانی، pp. 79–89، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18750/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button