APA:
کپیطباطبایی، محمدمهدی، حجت، حسن، زابلی، خلیل، عربی، حسنعلی، ساکی، علی اصغر، و هژبری، فردین. (1384). اثر مراحل مختلف رشد بر ارزش غذایی یونجه همدانی در چین دوم
. پژوهش و سازندگی، 18(2 (پی آیند 67) در امور دام و آبزیان)، 62-67. SID. https://sid.ir/paper/18817/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی محمدمهدی، حجت حسن، زابلی خلیل، عربی حسنعلی، ساکی علی اصغر، هژبری فردین. اثر مراحل مختلف رشد بر ارزش غذایی یونجه همدانی در چین دوم
. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1384؛18(2 (پی آیند 67) در امور دام و آبزیان):62-67. Available from: https://sid.ir/paper/18817/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی طباطبایی، حسن حجت، خلیل زابلی، حسنعلی عربی، علی اصغر ساکی، و فردین هژبری، “اثر مراحل مختلف رشد بر ارزش غذایی یونجه همدانی در چین دوم
،” پژوهش و سازندگی، vol. 18، no. 2 (پی آیند 67) در امور دام و آبزیان، pp. 62–67، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18817/fa