مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

574
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر سطوح کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (پاچ باقلا) در باغ کف بر شده چای

صفحات

 صفحه شروع 250 | صفحه پایان 262

چکیده

 استفاده بهینه از باغات چای در زمان کف بر شدن یکی از نیازهای باغداران چای استان گیلان است. یکی از راهکارها, کشت بقولات در بین ردیف های بوته های چای کف بر شده است. لذابه منظور بررسی اثر سطوح مختلف کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف های کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا در باغ کف بر شده چای, آزمایشی در سال 1394 در منطقه املش استان گیلان انجام گرفت. آزمایش بصورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی شامل 4 فاصله کشت (20×20, 20×30, 20×40 و20×50 سانتی متر) و فاکتور فرعی شامل 3 سطح سولفات پتاسیم (0, 75 و 150 کیلوگرم در هکتار) بودند. بالاترین تعداد غلاف در بوته, تعداد دانه در غلاف, وزن 100 دانه, تعداد دانه در بوته, عملکرد دانه, بیولوژیک, کاه و کلش و غلاف, شاخص برداشت, ارتفاع بوته و تعداد شاخه فرعی با کاربرد 75 کیلوگرم سولفات پتاسیم در هکتار حاصل شد. در این آزمایش تاثیر فاصله کشت بر تعداد غلاف در بوته, وزن 100 دانه, تعداد دانه در بوته, عملکرد دانه و بیولوژیک, عملکرد غلاف و تعداد شاخه فرعی معنی دار بود. فاصله کشت 30×20 بالاترین تعداد غلاف در بوته, وزن 100 دانه, تعداد دانه در بوته و تعداد شاخه فرعی را داشت. بالاترین عملکرد دانه, بیولوژیک و غلاف با فاصله کشت 20×20 و 20×30 وجود داشت. همچنین تعداد غلاف در بوته, وزن 100 دانه, تعداد دانه در بوته, عملکرد دانه و بیولوژیک, شاخص برداشت, عملکرد غلاف, ارتفاع بوته و تعداد شاخه فرعی تحت تاثیر برهمکنش سطوح سولفات پتاسیم و فاصله کاشت معنی دار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صوفی فرد، شهین، و صادقی، سیدمصطفی. (1399). تاثیر سطوح کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (پاچ باقلا) در باغ کف بر شده چای. اکوفیزیولوژی گیاهی، 12(40 )، 250-262. SID. https://sid.ir/paper/188358/fa

    Vancouver: کپی

    صوفی فرد شهین، صادقی سیدمصطفی. تاثیر سطوح کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (پاچ باقلا) در باغ کف بر شده چای. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1399؛12(40 ):250-262. Available from: https://sid.ir/paper/188358/fa

    IEEE: کپی

    شهین صوفی فرد، و سیدمصطفی صادقی، “تاثیر سطوح کود سولفات پتاسیم و فاصله ردیف کشت بر عملکرد و اجزای عملکرد لوبیا (پاچ باقلا) در باغ کف بر شده چای،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 12، no. 40 ، pp. 250–262، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188358/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button