مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

529
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد

صفحات

 صفحه شروع 146 | صفحه پایان 155

چکیده

 برای بررسی اثر رقم و چین های مختلف برداشت بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان نیتروژن علوفه ارقام یونجه (مساسرسا, سنتتیک, یزدی, بمی, نیک شهری و بغدادی) در منطقه یزد, آزمایشی در سال 93-1392 به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار انجام شد. ارقام مساسرسا, یزدی, بمی و سنتتیک دارای بیشترین میزان عملکرد علوفه تر به ترتیب با میانگین 29/17, 02/17, 37/17 و 27/18و عملکرد ماده خشک به ترتیب با میانگین 47/4, 7/4, 56/4, 59/4 تن در هکتار بودندر بین مراحل برداشت نیز, بالاترین نسبت برگ به ساقه درچین اول (2) و کمترین مقدار آن در چین پنجم (44/0) بدست آمد. چین اول و سوم نیز به ترتیب با 5/30% و 99/29% دارای بیشترین درصد ماده خشک بودند. از نظر عملکرد علوفه خشک, چین اول (55/6 تن در هکتار) بیشترین مقدار را تولید نمود. میزان نیتروژن ارقام نیز متفاوت بود و رقم مساسرسا (98/21) بالاترین درصد میزان نیتروژن را داشت. همچنین چین های اول و سوم بترتیب با 81/22% و 98/21% دارای بیشترین درصد نیتروژن بافت بودند. ب نتایج اثرات متقابل نشان داد رقم یزدی در چین اول در اکثر شاخص های مورد بررسی از جمله نسبت برگ به ساقه (68/2), درصد ماده خشک (68/34%) و عملکرد علوفه خشک (03/8 تن در هکتار) دارای بیشترین مقدار بود که در نتیجه نسبت به سایر ارقام در منطقه یزد برتری داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طباطبایی، سیدعلی، شاکری، احسان، و علی نیا، مژگان. (1396). تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد. اکوفیزیولوژی گیاهی، 9(29 )، 146-155. SID. https://sid.ir/paper/188388/fa

    Vancouver: کپی

    طباطبایی سیدعلی، شاکری احسان، علی نیا مژگان. تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1396؛9(29 ):146-155. Available from: https://sid.ir/paper/188388/fa

    IEEE: کپی

    سیدعلی طباطبایی، احسان شاکری، و مژگان علی نیا، “تأثیر زمان های برداشت بر عملکرد علوفه و میزان پروتئین رقمهای مختلف یونجه در منطقه یزد،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 9، no. 29 ، pp. 146–155، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188388/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button