APA:
کپیگلمرادی مرنی، فرهاد، برمکی، مرتضی، صدقی، محمد، و فیروزی، محمدجواد. (1396). اثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی، 9(29 )، 113-124. SID. https://sid.ir/paper/188389/fa
Vancouver:
کپیگلمرادی مرنی فرهاد، برمکی مرتضی، صدقی محمد، فیروزی محمدجواد. اثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1396؛9(29 ):113-124. Available from: https://sid.ir/paper/188389/fa
IEEE:
کپیفرهاد گلمرادی مرنی، مرتضی برمکی، محمد صدقی، و محمدجواد فیروزی، “اثر کود گوگرد و تیوباسیلوس بر صفات کیفی و غلظت عناصر غذایی سیب زمینی،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 9، no. 29 ، pp. 113–124، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188389/fa