APA:
کپیترابی، مسعود. (1396). غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی. اکوفیزیولوژی گیاهی، 9(29 )، 80-90. SID. https://sid.ir/paper/188396/fa
Vancouver:
کپیترابی مسعود. غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1396؛9(29 ):80-90. Available from: https://sid.ir/paper/188396/fa
IEEE:
کپیمسعود ترابی، “غربالگری برای مقاومت به شوری از طریق ارزیابی سطوح یونی و محتوای مواد غذایی در اکوتیپ های یونجه ایرانی،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 9، no. 29 ، pp. 80–90، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188396/fa