APA:
کپیعقیقی شاهوردی، مهدی، توبه، احمد، و مصنعی، هدیه. (1397). تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب زمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی، 10(35 )، 52-62. SID. https://sid.ir/paper/188412/fa
Vancouver:
کپیعقیقی شاهوردی مهدی، توبه احمد، مصنعی هدیه. تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب زمینی. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1397؛10(35 ):52-62. Available from: https://sid.ir/paper/188412/fa
IEEE:
کپیمهدی عقیقی شاهوردی، احمد توبه، و هدیه مصنعی، “تأثیر مقدار مصرف کود اوره بر جذب و تخصیص نیتروژن و میزان پروتئین در سیب زمینی،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 10، no. 35 ، pp. 52–62، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188412/fa