APA:
کپیکاظمی، محسن، و ولی زاده، رضا. (1399). ارزش غذایی دو گونه گیاهی Salvia hydrangea و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی. اکوفیزیولوژی گیاهی، 12(41 )، 175-187. SID. https://sid.ir/paper/188444/fa
Vancouver:
کپیکاظمی محسن، ولی زاده رضا. ارزش غذایی دو گونه گیاهی Salvia hydrangea و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی. اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1399؛12(41 ):175-187. Available from: https://sid.ir/paper/188444/fa
IEEE:
کپیمحسن کاظمی، و رضا ولی زاده، “ارزش غذایی دو گونه گیاهی Salvia hydrangea و Sophora alopecuroides در دو مرحله فنولوژیکی،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 12، no. 41 ، pp. 175–187، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188444/fa