APA:
کپیولدآبادی، سیدعلیرضا، علی محمدی، مهرزاد، افشاری، محمدعلی، و دانشیان، جهانفر. (1388). اثر نیتروژن بر عملکرد دانه و درصد اسانس توده های بومی زیره سبز (.Cuminum cyminum L). اکوفیزیولوژی گیاهی، 1(1)، 29-39. SID. https://sid.ir/paper/188517/fa
Vancouver:
کپیولدآبادی سیدعلیرضا، علی محمدی مهرزاد، افشاری محمدعلی، دانشیان جهانفر. اثر نیتروژن بر عملکرد دانه و درصد اسانس توده های بومی زیره سبز (.Cuminum cyminum L). اکوفیزیولوژی گیاهی[Internet]. 1388؛1(1):29-39. Available from: https://sid.ir/paper/188517/fa
IEEE:
کپیسیدعلیرضا ولدآبادی، مهرزاد علی محمدی، محمدعلی افشاری، و جهانفر دانشیان، “اثر نیتروژن بر عملکرد دانه و درصد اسانس توده های بومی زیره سبز (.Cuminum cyminum L)،” اکوفیزیولوژی گیاهی، vol. 1، no. 1، pp. 29–39، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/188517/fa