مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,733
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,991
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه و تعیین ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور ایرانی و وارداتی

صفحات

 صفحه شروع 8 | صفحه پایان 16

چکیده

 سه نمونه هسته انگور از مناطق مختلف کشور جمع آوری و به روش سوکسله, روغن آن ها استخراج شد و به منظور تحلیل مقایسه ای, دو نمونه روغن هسته انگور وارداتی تهیه گردید. روغن هر یک از نمونه ها توسط حلال استخراج و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی روغن های استخراج شده مانند درصد روغن, درصد اسید چرب آزاد, اندیس پراکسید و زمان پایداری روغن مورد بررسی قرار گرفت. همچنین به منظور تعیین ترکیب اسیدهای چرب, متیل استراسیدهای چرب نمونه های مورد نظر تهیه و با استفاده از دستگاه گاز کروماتوگراف مورد آزمایش قرار گرفتند. اسیدهای چرب لینولئیک و سپس اولئیک به ترتیب اسیدهای چرب غالب در نمونه های روغن هسته انگور بودند. با توجه به ترکیب اسیدهای چرب, عدد پراکسید, زمان پایداری روغن به اکسیداسیون و درصد اسید چرب آزاد, نمونه ها شناسایی گردیدند و نهایتا مشخص شد که ضمن وجود تفاوت و تشابهاتی بین برخی واریته های روغن هسته انگور ایرانی با انواع وارداتی, روغن هسته انگور می تواند به عنوان روغن مناسب پخت و سالادی معرفی گردد .

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    موحد، سارا، و قوامی، مهرداد. (1386). مقایسه و تعیین ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور ایرانی و وارداتی . پژوهش و سازندگی، 20(2 (پی آیند 75) در منابع طبیعی)، 8-16. SID. https://sid.ir/paper/18893/fa

    Vancouver: کپی

    موحد سارا، قوامی مهرداد. مقایسه و تعیین ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور ایرانی و وارداتی . پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛20(2 (پی آیند 75) در منابع طبیعی):8-16. Available from: https://sid.ir/paper/18893/fa

    IEEE: کپی

    سارا موحد، و مهرداد قوامی، “مقایسه و تعیین ترکیب اسیدهای چرب روغن هسته انگور ایرانی و وارداتی ،” پژوهش و سازندگی، vol. 20، no. 2 (پی آیند 75) در منابع طبیعی، pp. 8–16، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18893/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button