APA:
کپیرهنما، الهام، و نقوی، نفیسه سادات. (1396). بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته. دنیای میکروب ها، 10(3 (پیاپی 32) )، 263-274. SID. https://sid.ir/paper/189350/fa
Vancouver:
کپیرهنما الهام، نقوی نفیسه سادات. بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته. دنیای میکروب ها[Internet]. 1396؛10(3 (پیاپی 32) ):263-274. Available from: https://sid.ir/paper/189350/fa
IEEE:
کپیالهام رهنما، و نفیسه سادات نقوی، “بهینه سازی کیفیت گوشت تخمیری گاو به وسیله باکتری های اسید لاکتیک در تخمیر بسته،” دنیای میکروب ها، vol. 10، no. 3 (پیاپی 32) ، pp. 263–274، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189350/fa