APA:
کپیحسینی، سیدعماد، و اردستانی، فاطمه. (1395). ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا. دنیای میکروب ها، 9(2 (پیاپی 27))، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/189363/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدعماد، اردستانی فاطمه. ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا. دنیای میکروب ها[Internet]. 1395؛9(2 (پیاپی 27)):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/189363/fa
IEEE:
کپیسیدعماد حسینی، و فاطمه اردستانی، “ارزیابی اثر پروتئاز قلیایی باسیلوس لیکنی فورمیس بر ویژگی های کیفی, رئولوژیکی و حسی ماکارونی غنی شده با سویا،” دنیای میکروب ها، vol. 9، no. 2 (پیاپی 27)، pp. 121–132، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189363/fa