مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,208
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015

صفحات

 صفحه شروع 93 | صفحه پایان 100

چکیده

 سابقه و هدف: دی پیکولینیک اسید (پیریدین -2,6 دی کربوکسیلیک اسید) یکی از مهم ترین ترکیبات اسپور باکتری ها می باشد. این ترکیب دارای ساختمان منحصر به فردی است و تنها در اندوسپور باکتری ها وجود دارد. مطالعه حاضر با هدف بررسی اثر تنش های محیطی بر میزان تولید DPA در باسیلوس سرئوس PTCC1015 انجام گرفته است.مواد و روش ها: در این پژوهش به صورت تجربی اثر تنش های گرما, اتانول, نمک و pH بر اسپور زایی باسیلوس سرئوس PTCC1015 با روش رنگ سنجی (تشکیل ترکیب رنگی حاصل از واکنش آهن با دی پیکولینیک اسید) و مقایسه آن با منحنی استاندارد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که افزایش میزان نمک و اسیدیته محیط موجب کاهش تشکیل DPA در سویه باسیلوس سرئوس می شوند. اما pH قلیایی در محدوده ی 10-8 افزایش آن را به دنبال دارد. همچنین در محدوده 5 تا 55 درصد اتانول کاهش چشمگیری در تولید DPA مشاهده گردید. در دمای بهینه 30oC میزان تشکیل DPA نسبت به شاهد بیشتر بود. همچنین با افزایش دما تا 90oC به دلیل عدم رشد باکتری تعداد سلول ها کاهش و به دنبال آن میزان DPA کاهش یافت.نتیجه گیری: محیط های استرسی که کم ترین تولید DPA را دارند می توانند در راستای کنترل اسپور باسیلوس سرئوس در صنایع غذایی و لبنی حائز اهمیت باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نیک سیرت، صابر، فائزی قاسمی، محمد، عیسی زاده، خسرو، و خوش خلق پهلویانی، محمدرضامجید. (1390). بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015. دنیای میکروب ها، 4(3 و 4 (پیاپی 11))، 93-100. SID. https://sid.ir/paper/189393/fa

    Vancouver: کپی

    نیک سیرت صابر، فائزی قاسمی محمد، عیسی زاده خسرو، خوش خلق پهلویانی محمدرضامجید. بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015. دنیای میکروب ها[Internet]. 1390؛4(3 و 4 (پیاپی 11)):93-100. Available from: https://sid.ir/paper/189393/fa

    IEEE: کپی

    صابر نیک سیرت، محمد فائزی قاسمی، خسرو عیسی زاده، و محمدرضامجید خوش خلق پهلویانی، “بررسی اثر فاکتور های فیزیکوشیمیایی بر میزان تشکیل دی پیکولینیک اسید در باسیلوس سرئوس PTCC1015،” دنیای میکروب ها، vol. 4، no. 3 و 4 (پیاپی 11)، pp. 93–100، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189393/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button