مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,606
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

801
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر مهارت های کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای در استان تهران

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 63

چکیده

 در سال های اخیر مشاهده می شود که دانش آموختگان دانشگاه ها به طور جدی علاقه مند به ایجاد کسب و کارهای مستقل هستند؛ بنابراین نیاز به دانش آموختگان و دانشجویان کارآفرین افزایش یافته است به نحوی که هدف بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان پرورش دانشجویان و دانش آموختگان کارآفرین بوده است. پژوهش حاضر با هدف بررسی عوامل موثر بر مهارت های کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای در استان تهران انجام شده است. جامعه آماری تحقیق, کلیه دانشجویان رشته کشاورزی شاغل به تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران (آموزشکده های فنی و کشاورزی پسران شهریار, دماوند و پاکدشت) بوده است که 277 نفر از آن ها با استفاده از فرمول کوکران و از طریق نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار تحقیق پرسشنامه بود که روایی صوری آن با استفاده از نظرات گروهی از صاحب نظران و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ در بازه 0.88- 0.73 مورد تایید قرار گرفت. نتایج حاصل از تاثیر جمعی متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته از طریق رگرسیون چندگانه حاکی از آن است که متغیرهای عوامل شخصیتی, روش های آموزشی, محتوای آموزشی و عوامل مدیریتی 65.6 درصد از تغییرات متغیر وابسته را تبیین می کنند. نتایج حاصل از تحلیل مسیر نشان می دهد که بیشترین اثر مستقیم مربوط به متغیر محتوای آموزشی با ضریب 632.0=p و بیشترین تاثیر غیرمستقیم مربوط به متغیر عوامل مدیریتی با ضریب 0.184=p می باشد. همچنین متغیرهای محتوای آموزشی, عوامل شخصیتی و روش های آموزشی بیشترین تاثیر را بر مهارت های کارآفرینی داشته اند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کاشانی، تهمینه، رسولی، مهدی، و سلیمان پور، محمدرضا. (1396). بررسی عوامل موثر بر مهارت های کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای در استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 10(1 (پیاپی 37))، 53-63. SID. https://sid.ir/paper/189781/fa

    Vancouver: کپی

    کاشانی تهمینه، رسولی مهدی، سلیمان پور محمدرضا. بررسی عوامل موثر بر مهارت های کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای در استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1396؛10(1 (پیاپی 37)):53-63. Available from: https://sid.ir/paper/189781/fa

    IEEE: کپی

    تهمینه کاشانی، مهدی رسولی، و محمدرضا سلیمان پور، “بررسی عوامل موثر بر مهارت های کارآفرینی دانشجویان رشته کشاورزی دانشگاه فنی و حرفه ای در استان تهران،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 10، no. 1 (پیاپی 37)، pp. 53–63، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189781/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button