مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,859
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

895
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در صنایع غذایی کوچک روستایی استان تهران

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 14

چکیده

 مطالعه حاضر با هدف درک عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک, از پرسشنامه به عنوان ابزار اصلی تحقیق بهره جسته است. این پرسشنامه ها از طریق مصاحبه چهره به چهره با 111 نفر از مدیران 60 شرکت فعال در استان تهران تکمیل شدند. نتایج تحقیق نشان دهنده ارتباط مثبت معنی دار بین نوآوری فناورانه و دو نوع نوآوری در محصول و فرایند بود. سن شرکت و فشار رقبا دارای اثر مثبت معنی دار بر نوآوری «رادیکال» بودند, در حالی که وجود واحد تحقیق و توسعه و عامل آموزش, اثر منفی معنی دار بر نوآوری تکنولوژیک از نوع رادیکال داشتند. نوآوری تکنولوژیک از نوع «تدریجی» تحت تاثیر مثبت متغیرهای ظرفیت تولید شرکت, همکاری درونی در شرکت و وجود اطلاعات بود, در حالی که مقدار سرمایه ثابت تاثیر منفی بر آن داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلطانی، شهره، و فرج اله حسینی، سیدجمال. (1389). بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در صنایع غذایی کوچک روستایی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 3(4)، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/189832/fa

    Vancouver: کپی

    سلطانی شهره، فرج اله حسینی سیدجمال. بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در صنایع غذایی کوچک روستایی استان تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1389؛3(4):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/189832/fa

    IEEE: کپی

    شهره سلطانی، و سیدجمال فرج اله حسینی، “بررسی عوامل موثر بر نوآوری تکنولوژیک در صنایع غذایی کوچک روستایی استان تهران،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 3، no. 4، pp. 1–14، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189832/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button