مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,148
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

784
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی، اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 62

چکیده

 هدف از پژوهش حاضر شناسایی و به کارگیری روش AHP در اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی از دیدگاه گروه های منتخب می باشد. تحقیق از نوع کاربردی, روش پژوهش تحلیلی و جامعه آماری شامل چهار گروه متخصصان, تولیدکنندگان دام و طیور, تولیدکنندگان حشرات و مصرف کنندگان استان های تهران و البرز می باشد. موانع در 2 معیار اصلی و 19 زیر معیار پس از تایید استادان و با هدف اولویت بندی آنها, درخت سلسله مراتبی تشکیل و بر اساس آن پرسشنامه AHP طراحی و در اختیار 20 نفر از خبرگان هر گروه قرار گرفت. وزن های نسبی هر یک از زیر شاخص ها با استفاده از نرم افزار Expert Choice 11 محاسبه و اولویت بندی گردید. به این ترتیب با نرخ ناسازگاری کمتر از 0.1 و تایید سازگاری شاخص ها, نتایج نشان داد مهم ترین مانع آموزشی تولید حشرات خوراکی از نظر متخصصان و مصرف کنندگان, عدم ترویج فرهنگ استفاده از محصولات خوراکی حشرات و فرآورده های آن (0.159, 0.171), از نظر تولیدکنندگان دام و طیور, عدم ارایه برنامه های آموزشی مرتبط با موضوع در سطح مدارس (0.163) و از نظر تولیدکنندگان حشرات, عدم آموزش مستقیم(چهره به چهره) در رابطه با تولید و مصرف حشرات خوراکی (0.212) بوده است. همچنین در موانع توسعه پایدار نیز از نظر متخصصان, تولیدکنندگان حشرات و مصرف کنندگان, عدم اجرای نظام مدیریت تولید حشرات خوراکی به لحاظ مقبولیت و محبوبیت اجتماعی (0.199, 0.295, 0.189) و از نظر تولیدکنندگان دام و طیور عدم اطمینان به پایداری در بهداشت حرفه ایی و اجتماعی تولید حشرات خوراکی (0.154) مهم ترین مانع در تولید حشرات خوراکی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    استادی، یحیی، یاوری، غلامرضا، شوکت فدایی، محسن، احمدیان، مجید، و ایمانی، سهراب. (1394). شناسایی, اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 8(4 (پیاپی 32))، 45-62. SID. https://sid.ir/paper/189874/fa

    Vancouver: کپی

    استادی یحیی، یاوری غلامرضا، شوکت فدایی محسن، احمدیان مجید، ایمانی سهراب. شناسایی, اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1394؛8(4 (پیاپی 32)):45-62. Available from: https://sid.ir/paper/189874/fa

    IEEE: کپی

    یحیی استادی، غلامرضا یاوری، محسن شوکت فدایی، مجید احمدیان، و سهراب ایمانی، “شناسایی, اولویت بندی و مقایسه موانع آموزشی و توسعه پایدار موثر بر تولید حشرات خوراکی به عنوان جیره غذایی به روش AHPاز دیدگاه گروه های منتخب،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 8، no. 4 (پیاپی 32)، pp. 45–62، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189874/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button