مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,927
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

633
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل اجتماعی-اقتصادی موثر بر پذیرش کشت توام برنج و ماهی در استان گیلان

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 51

چکیده

 کشت توام برنج و ماهی مناسب ترین تکنولوژی در سال های اخیر به حساب می آید که با شناخت عوامل موثر بر پذیرش آن می توان به شناسایی پذیرندگان احتمالی و ترویج کشت توام برنج و ماهی کمک نمود. برای این منظور از یک روش تحقیق پیمایشی استفاده شد و از پرسشنامه به عنوان ابزار اصلی جمع آوری داده ها استفاده گردید. جامعه آماری این تحقیق کشاورزان منطقه تالش نشین در غرب استان گیلان بودند. کشاورزان به دو طبقه پذیرنده و نپذیرنده کشت توام برنج و ماهی تقسیم شدند. در مجموع 61 پذیرنده و 123 نپذیرنده کشت توام برنج و ماهی, مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که مهم ترین عوامل اجتماعی-اقتصادی تاثیرگذار بر پذیرش کشت توام برنج و ماهی در منطقه مورد مطالعه تعداد اعضای خانواده, تعداد دفعات مراجعه با عامل ترویج, میزان شرکت در فعالیت های آموزشی-ترویجی, نیروی کار مزرعه, میزان مالکیت زمین زراعی, متوسط عملکرد برنج, میزان درآمد سالانه از فعالیت کشاورزی و میزان هزینه سالانه در کشت برنج می باشند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

نورحسینی نیاکی، سیدعلی، و الهیاری، محمدصادق. (1389). عوامل اجتماعی-اقتصادی موثر بر پذیرش کشت توام برنج و ماهی در استان گیلان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 3(3)، 35-51. SID. https://sid.ir/paper/189945/fa

Vancouver: کپی

نورحسینی نیاکی سیدعلی، الهیاری محمدصادق. عوامل اجتماعی-اقتصادی موثر بر پذیرش کشت توام برنج و ماهی در استان گیلان. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1389؛3(3):35-51. Available from: https://sid.ir/paper/189945/fa

IEEE: کپی

سیدعلی نورحسینی نیاکی، و محمدصادق الهیاری، “عوامل اجتماعی-اقتصادی موثر بر پذیرش کشت توام برنج و ماهی در استان گیلان،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 3، no. 3، pp. 35–51، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189945/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button