مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,520
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

911
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

عوامل مؤثر بر نیت کارآفرینانه دانشجویان کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

صفحات

 صفحه شروع 43 | صفحه پایان 55

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق بررسی عوامل مؤثر بر نیت کارآفرینانه دانشجویان کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم وتحقیقات تهران بوده است. کارآفرینی فرآیندی است که منجر به ایجاد فرصت های معنی داری برای افراد تحصیل کرده در جهت دستیابی به استقلال مالی و اقتصادی از طریق افزایش نوآوری ها و فرصت های جدید کسب و کار می گردد. جامعه آماری این تحقیق, شامل 1830 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا در رشته کشاورزی می باشد که تعداد 146 نفر با روش نمونه گیری طبقه ای با انتساب متناسب به عنوان حجم نمونه انتخاب شدند. متغیرهای پنهان تاثیرگذار بر نیت کارآفرینانه به ترتیب عبارتاند از: مهارت های کارآفرینی, باور به خود کارآمدی, نگرش نسبت به کارآفرینی, ویژگی های روان شناختی و هنجارهای اجتماعی. ابزار تحقیق پرسشنامه است که روایی پرسشنامه با استفاده از نظرات متخصصان و پایایی آن از طریق ضریب آلفای کرونباخ که بیشینه (0.95) و کمینه آن (0.78) با استفاده از نرم افزار SPSSv16 مورد تایید قرار گرفت. نتایج نشان داد که میزان نیت کارآفرینانه در میان دانشجویان کشاورزی در سطح متوسط قرار دارد. بر اساس یافته های به دستامده از روش معادلات ساختاری و نرم افزار AMOSV18 مهارت های کارآفرینی با 63 درصد, باور به خود کارآمدی با 44 درصد, نگرش نسبت به کارآفرینی با 38%, ویژگی های روان شناختی با 11 درصد و هنجارهای اجتماعی با 0.08 درصد توانسته اند واریانس نیت کارآفرینانه را تبیین کنند. همچنین متغیرهای حمایت اجتماعی و مطلوبیت درک شده بر نیت کارآفرینانه تاثیری نداشته و متغیر نقش مدل نیز بر نیت کارآفرینانه تاثیر منفی داشته است. در پایان برای ترغیب بیش تر نیت های کارآفرینانه دانشجویان به برنامه ریزان آموزشی دانشگاه, پیشنهادهایی ارایه شد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

زمانی علایی، مریم، و امیدی نجف آبادی، مریم. (1393). عوامل مؤثر بر نیت کارآفرینانه دانشجویان کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، 7(3 (پیاپی 27))، 43-55. SID. https://sid.ir/paper/189994/fa

Vancouver: کپی

زمانی علایی مریم، امیدی نجف آبادی مریم. عوامل مؤثر بر نیت کارآفرینانه دانشجویان کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران. پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی[Internet]. 1393؛7(3 (پیاپی 27)):43-55. Available from: https://sid.ir/paper/189994/fa

IEEE: کپی

مریم زمانی علایی، و مریم امیدی نجف آبادی، “عوامل مؤثر بر نیت کارآفرینانه دانشجویان کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران،” پژوهش های ترویج و آموزش کشاورزی، vol. 7، no. 3 (پیاپی 27)، pp. 43–55، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189994/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button