Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

496
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی روابط همبستگی و علی صفات مورفولوژیک در لاین های سینتتیک گندم

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 17

چکیده

 لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نورخلج، کیومرث، خدارحمی، منوچهر، امینی، اشکبوس، اسماعیل زاده، محسن، و صادق قول مقدم، رامین. (1389). بررسی روابط همبستگی و علی صفات مورفولوژیک در لاین های سینتتیک گندم. زراعت و اصلاح نباتات ایران، 6(3)، 7-17. SID. https://sid.ir/paper/190234/fa

    Vancouver: کپی

    نورخلج کیومرث، خدارحمی منوچهر، امینی اشکبوس، اسماعیل زاده محسن، صادق قول مقدم رامین. بررسی روابط همبستگی و علی صفات مورفولوژیک در لاین های سینتتیک گندم. زراعت و اصلاح نباتات ایران[Internet]. 1389؛6(3):7-17. Available from: https://sid.ir/paper/190234/fa

    IEEE: کپی

    کیومرث نورخلج، منوچهر خدارحمی، اشکبوس امینی، محسن اسماعیل زاده، و رامین صادق قول مقدم، “بررسی روابط همبستگی و علی صفات مورفولوژیک در لاین های سینتتیک گندم،” زراعت و اصلاح نباتات ایران، vol. 6، no. 3، pp. 7–17، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/190234/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا